19
febrer
2017


Comparteix a les xarxes

  • La multinacional francesa ha escollit la ciutat de Barcelona per al seu projecte global Shift
  • Catalunya és una destinació preferent per a les inversions del sector farmacèutic a Europa

La multinacional farmacèutica francesa Sanofi ha escollit la ciutat de Barcelona com a seu del projecte global Shift. La iniciativa es concreta en un departament de nova creació que redissenyarà i unificarà les diferents eines de gestió financera de les totes les filials de la companyia. Ubicada al barri de Sant Andreu, donarà feina a unes 200 persones quan estigui a ple rendiment.

Sanofi té una presencia molt important a l’Estat espanyol, on hi treballen al voltant de 1.000 persones. La seva seu central està ubicada a Barcelona i disposa d’un centre industrial localitzat a Riells i Viabrea, Girona. La companyia aposta per un fort compromís en termes  d’activitat d’R+D+I, que porta a terme a través de la seva Unitat d’Estudis Clínics  (CSU–Clinical Study Unit), que compta amb seus a Barcelona i Madrid.

El grup Sanofi es un dels més grans grups farmacèutics mundials. La seva seu central és a París i és present a més de 100 països. Dóna feina a més de 110.000 persones arreu del món i disposa de 107 fàbriques i més de 20 centres d’R+D repartits per Amèrica del Nord, Àsia i Europa.

Catalunya, on s’ubica el 45% de l’activitat farmacèutica de l’Estat, ha estat tradicionalment una destinació preferent per a les inversions del sector farmacèutic a Europa. Hi treballen més de 72.000 persones, i prop de 600 companyies i més de 100 grups de recerca l’han escollit per desenvolupar les seves activitats. Ho han fet, fonamentalment, pel seu competitiu sistema d’R+D i la seva xarxa de centres d’investigació i de parcs científics i tecnològics.

[22/02/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades