22
gener
2017


Comparteix a les xarxes

  • Comptarà amb un centre d’investigació, comercialització i logística, una fàbrica i una zona dedicada a la formació i a la innovació
  • Amb aquest projecte, el Parc de l’Alba es consolida com un dels projectes estratègics de Catalunya

Natura Bissé, empresa cosmètica multinacional, ha començat a construir la seva nova seu corporativa al Parc de l’Alba, a Cerdanyola del Vallès. Aquesta nova seu, que s’ubicarà en una parcel·la de més de 5.700 m2 i un sostre de més de 9.000 m2 comprada a l’Incasòlara fa un any, comptarà amb un centre d’investigació, comercialització i logística, una fàbrica i una zona dedicada a la formació i a la innovació.

Aquest projecte de Natura Bissé comportarà la creació de 25 nous llocs de treball i està previst que les noves instal·lacions s’inaugurin a finals de l’any 2018. Actualment, la multinacional comercialitza els seus productes a més de 30 països, i està al capdavant del sector a nivell mundial en recerca i desenvolupament de cosmètica facial i corporal, i competeix amb grans marques com Dior i Estée Lauder.

Amb aquesta nova iniciativa, el Parc de l’Alba –projecte que forma part de la iniciativa Barcelona Catalonia– es consolida com un dels projectes estratègics de Catalunya. Ofereix noves oportunitats d’inversió amb 1,5 milions de metres quadrats de sostre disponibles per acollir diversitat d’activitats econòmiques i residencials, en una de les plataformes científiques, tecnològiques i empresarials més avançades d’Europa.

En aquest sentit, l’aposta i la inversió efectuada pel Govern català en aquest projecte han permès la construcció del Sincrotró Alba -una de les infraestructures de recerca més importants de la Mediterrània- i la comercialització de prop de 111.000 metres quadrats de sostre amb la implantació de companyies com ara StradivariusIBMSENER o T-Systems.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades