31
maig
2022


Comparteix a les xarxes

El vicepresident corporatiu de Microsoft Corporation, Jordi Ribas, ha destacat que Barcelona compta amb tots els elements necessaris per a convertir-se “en el Silicon Valley d’Europa” en els pròxims deu anys.

En una recent entrevista en “Rac1”, Ribas ha explicat que “la mescla entre startups, professionals tecnològics i universitats creen la tempesta perfecta perquè la ciutat aconsegueixi aquest objectiu”.

La seva aposta a la ciutat, es reflecteix en la implantació del seu primer hub d’R+D a Espanya i localitzat a Barcelona.

D’altra banda, ha defensat que Barcelona és considerada “una de les ciutats més capdavanteres en talent i professionals de tecnologia”, concretament en l’àmbit de la intel·ligència artificial, en el qual està centrat el hub de Microsoft.

Jordi Ribas ha detallat que “Ja hi ha més de 100.000 professionals de la tecnologia en l’àrea de Barcelona, i més de 800 grups de recerca. Estem parlant d’una llavor que pot créixer i accelerar l’ecosistema”.

Aquí pots recuperar l’entrevista sencera en català, en el programa Via Lliure de RAC1 a Jordi Ribas, al vicepresident corporatiu de Microsoft als Estats Units:

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats