31
maig
2022


Comparteix a les xarxes

El vicepresident corporatiu de Microsoft Corporation, Jordi Ribas, ha destacat que Barcelona compta amb tots els elements necessaris per a convertir-se “en el Silicon Valley d’Europa” en els pròxims deu anys.

En una recent entrevista en “Rac1”, Ribas ha explicat que “la mescla entre startups, professionals tecnològics i universitats creen la tempesta perfecta perquè la ciutat aconsegueixi aquest objectiu”.

La seva aposta a la ciutat, es reflecteix en la implantació del seu primer hub d’R+D a Espanya i localitzat a Barcelona.

D’altra banda, ha defensat que Barcelona és considerada “una de les ciutats més capdavanteres en talent i professionals de tecnologia”, concretament en l’àmbit de la intel·ligència artificial, en el qual està centrat el hub de Microsoft.

Jordi Ribas ha detallat que “Ja hi ha més de 100.000 professionals de la tecnologia en l’àrea de Barcelona, i més de 800 grups de recerca. Estem parlant d’una llavor que pot créixer i accelerar l’ecosistema”.

Aquí pots recuperar l’entrevista sencera en català, en el programa Via Lliure de RAC1 a Jordi Ribas, al vicepresident corporatiu de Microsoft als Estats Units:

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Comença a operar el nou Hub logístic per a empreses coreanes a Barcelona

Goodman inaugura el seu segon projecte logístic multiplanta en Castellbisbal

tech-barcelona-pier-nin-inmobiliaria-salud

Tech Barcelona obrirá a finals d’any el Pier 07, un centre sol per projectes de salud.