17
octubre
2019


Comparteix a les xarxes

  • Barcelona Catalonia ha estat present a la fira immobiliària de Munic per atraure inversió estrangera
  • Barcelona se situa com la quarta ciutat del món en atracció de talent, segons un estudi


La Generalitat de Catalunya, a través de l’INCASÒL, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ​​han renovat per onzè any consecutiuExpo Real el seu compromís amb el projecte Barcelona Catalonia per donar suport a models de desenvolupament inclusius, sostenibles i cohesionadors.

Els projectes que ha presentat Barcelona Catalonia sota el lema Keeps on rocking! són el reflex de la vocació internacional, oberta i cosmopolita que tenen la ciutat de Barcelona, la seva àrea metropolitana i Catalunya, factors que han convertit la capital catalana en la quarta ciutat del món en atracció de talent, només per darrera de Londres, Nova York i Berlín. Així ho constata un estudi de l’EAE Business School, que n’ha analitzat diferents aspectes, com ara la seva capacitat cultural, el grau de riquesa intel·lectual, la capacitat creativa i la innovació permanent.

En l’edició d’enguany, que ha comptat amb 46.747 participants i 2.190 expositors, Expo Real ha obert un nou salóNova3, dedicat a la innovació aplicada al sector immobiliari. Catalunya també afronta reptes en aquest sentit amb iniciatives del Govern català i de la ciutat de Barcelona amb els principals operadors de telecomunicacions per convertir Catalunya en un laboratori obert en connexió 5G.

Amb aquest context, des del projecte Barcelona Catalonia es vol abordar el debat i els reptes que planteja un model de ciutat d’usos mixtes, on han de conviure les persones, la innovació, el talent i la captació d’inversió. En aquest sentit, la segona edició de la Barcelona Catalonia Conference: Talent, Workspaces, Housing. Mix it to achieve it! ha volgur respondre a aquest plantejament dins del programa oficial d’Expo Real.

Barcelona Catalonia consolida, en definitiva, el seu model de col·laboració públic-privada que suma les propostes de les diferents administracions i els  projectes de companyies privades del sector. L’estand d’Expo Real ha aplegat vuit empreses amb vocació internacional i administracions municipals, metropolitanes i supramunicipals que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya.

[17/10/2019]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades