23
juliol
2015


Comparteix a les xarxes

  • El CIM Llobregat s’ubicarà a Abrera, a prop de la factoria Seat de Martorell.
  • Es tracta d’un àmbit privilegiat, connectat amb l’A2, l’AP-7 i el Quart Cinturó.

La Generalitat de Catalunya ha donat llum verda al CIM Llobregat. Aquest nou CIM s’ubicarà a Abrera, a prop de la factoria Seat de Martorell. Donarà servei al sector de l’automòbil i ocuparà 122,5 hectàrees. La demanda logística per al CIM Llobregat està detectada i acreditada.

Cimalsa, encarregada de la construcció i gestió de centres i infraestructures per al transport i la logística, buscarà la col·laboració publico-privadaper construir el CIM Llobregat, un centre neuràlgic de distribució que vol situar al nivell del CIM Vallès. Així ho han explicat responsables de l’empresa pública, un cop la Comissió de Política Territorial i d’Urbanisme de Catalunya aprovés recentment iniciar la redacció del Pla Director Urbanístic (PDU) de l’activitat econòmica al Baix Llobregat Nord. Aquest PDU crearà un nou sector empresarial i abordarà la connectivitat de la zona i la preservació dels seus valors ambientals.

La redacció del PDU i la seva aprovació podrien ser una realitat a finals del 2016. A continuació, s’iniciaria la urbanització del CIM Llobregat i, en aquest sentit, ja s’han iniciat converses amb diferents empreses perquè assumeixin els costos de la urbanització de l’àmbit en el qual tenen previst operar en el futur.

En relació a la ubicació, es tracta d’un àmbit privilegiat per la seva posició territorial, proximitat amb l’àrea metropolitana i connectivitat, doncs, quan sigui una realitat, el CIM Llobregat estarà connectat amb l’A2, l’AP-7 i el Quart Cinturó, infraestructura que el Ministeri de Foment preveu reprendre pròximament des d’Olesa fins a Viladecavalls.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades