02
juny
2023


Comparteix a les xarxes

Roda de Ter ha experimentat un notable desenvolupament industrial gràcies al Puig Vell, un sector que ha proporcionat nova àrea de sòl per a satisfer la demanda industrial en la zona. Aquest sector, diversificat i en constant expansió, es caracteritza per la presència destacada de la indústria agroalimentària, el sector del cuir, la metal·lúrgia i el transport logístic.

Amb una superfície total de 16 hectàrees, el Puig Vell s’ha convertit en un important pol d’atracció per a empreses de diversos sectors. Destacades companyies com Costa Food Meat, Acte Reparació Blanco SLU, Ovins del Ter, SL i Ova Projects ja han adquirit terrenys en aquesta zona per a desenvolupar els seus projectes empresarials. Així mateix, altres empreses, entre elles Terres Boix, La Selecta i Mobles Bellmunt, compten amb parcel·les en el sector i tenen plans per a iniciar les seves activitats pròximament.

El Puig Vell gaudeix d’una ubicació privilegiada, limitant al sud amb el terme municipal de les Masies de Roda i al nord amb la carretera C-153 de Vic a Olot, sent el principal accés a la zona i trobant-se molt prop de la sortida 183 de l’autopista C-25.

Aquest sector en auge s’ha consolidat com una resposta efectiva a la demanda de sòl industrial en la zona, impulsant el desenvolupament econòmic i generant noves oportunitats d’ocupació a Roda de Ter. Amb la seva diversitat industrial i una ubicació estratègica, el Puig Vell continua atraient inversions i reafirmant la seva posició com un motor econòmic clau a la regió.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

El port de Barcelona accelera per ser un centre de distribució de vehicles des de la Xina i l’Índia