02
juny
2023


Comparteix a les xarxes

Roda de Ter ha experimentat un notable desenvolupament industrial gràcies al Puig Vell, un sector que ha proporcionat nova àrea de sòl per a satisfer la demanda industrial en la zona. Aquest sector, diversificat i en constant expansió, es caracteritza per la presència destacada de la indústria agroalimentària, el sector del cuir, la metal·lúrgia i el transport logístic.

Amb una superfície total de 16 hectàrees, el Puig Vell s’ha convertit en un important pol d’atracció per a empreses de diversos sectors. Destacades companyies com Costa Food Meat, Acte Reparació Blanco SLU, Ovins del Ter, SL i Ova Projects ja han adquirit terrenys en aquesta zona per a desenvolupar els seus projectes empresarials. Així mateix, altres empreses, entre elles Terres Boix, La Selecta i Mobles Bellmunt, compten amb parcel·les en el sector i tenen plans per a iniciar les seves activitats pròximament.

El Puig Vell gaudeix d’una ubicació privilegiada, limitant al sud amb el terme municipal de les Masies de Roda i al nord amb la carretera C-153 de Vic a Olot, sent el principal accés a la zona i trobant-se molt prop de la sortida 183 de l’autopista C-25.

Aquest sector en auge s’ha consolidat com una resposta efectiva a la demanda de sòl industrial en la zona, impulsant el desenvolupament econòmic i generant noves oportunitats d’ocupació a Roda de Ter. Amb la seva diversitat industrial i una ubicació estratègica, el Puig Vell continua atraient inversions i reafirmant la seva posició com un motor econòmic clau a la regió.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats