30
juny
2022


Comparteix a les xarxes

Entre els mesos de gener i març de 2022, les exportacions catalanes de mercaderies han registrat un increment del 14% respecte al mateix període del 2021, segons ha informat el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. Les vendes catalanes a l’estranger han suposat el 24,4% del total del conjunt de l’Estat, per davant de Madrid amb un 16,5% i Andalusia amb un 11,8%: Barcelona ha registrat l’increment d’exportacions més elevat (19%) amb 16.296 milions d’euros exportats entre el mes de gener i març d’enguany. Li segueix Tarragona amb un increment del 2,9% i 996 milions d’euros i Girona amb un increment del 2,1% i 683 milions d’euros.

Els sectors que han liderat les exportacions catalanes són els productes químics, que han representat el 32% del total exportat a Catalunya, seguit dels béns d’equip (15%) i l’alimentació, begudes i el tabac (14%).

I en termes estatals, les exportacions espanyoles de mercaderies han ascendit un 23,9% en el primer trimestre de 2022 respecte al mateix període de l’any anterior. Aconseguint els 89.611 milions d’euros, un volum que representa un màxim històric per a aquest període.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats