27
abril
2015


Comparteix a les xarxes

L’empresa estatal xinesa de certificació China Certification & Inspection Group (CCIC Group) ha inaugurat recentment a l’Hospitalet de Llobregat el CCIC Europe Testing, el seu primer laboratori europeu de certificació i acreditació de productes.

CCIC Group és una de les agències de certificació més importants del món. Tot i que té més sucursals a Europa (Bremen, Marsella, Budapest, Londres i Rotterdam) el laboratori que ha obert a l’Hospitalet és el primer instal·lat fora del territori de la República Popular de la Xina.

La companyia xinesa, que s’ha instal·lat a un edifici del CZFB, proporcionarà, per una banda, un servei de certificació de productes industrials i electrònics, i assessorament tècnic a les empreses que volen accedir al mercat xinès d’una manera més eficient i ràpida. I per l’altra, oferirà a les empreses locals de Xina la possibilitat d’entrar en contacte amb proveïdors de mercats occidentals i ajudarà a aquelles empreses que vulguin invertir fora de la Xina continental.

Des de Catalunya, l’empresa xinesa realitzarà la certificació de productes de consum procedents d’empreses europees, del nord d’Àfrica i d’Amèrica. En aquest sentit, el laboratori de CCIC Group, es dedicarà en una primera fase a certificar productes del sector de l’automoció. En una segona fase, s’ampliarà als productes tèxtils, químics i de la construcció.

Barcelona està atraient importants inversions de la Xina i vol seguir liderant aquesta tendència. Aquest laboratori vol ser una activitat econòmica d’alt valor afegit i és un pas més que fa Barcelona en la voluntat de seguir captant inversions xineses, enfortir les relacions entre la ciutat i el gegant asiàtic, i ser un dels centres d’operacions de les empreses xineses a Europa.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats