27
abril
2015


Comparteix a les xarxes

L’empresa estatal xinesa de certificació China Certification & Inspection Group (CCIC Group) ha inaugurat recentment a l’Hospitalet de Llobregat el CCIC Europe Testing, el seu primer laboratori europeu de certificació i acreditació de productes.

CCIC Group és una de les agències de certificació més importants del món. Tot i que té més sucursals a Europa (Bremen, Marsella, Budapest, Londres i Rotterdam) el laboratori que ha obert a l’Hospitalet és el primer instal·lat fora del territori de la República Popular de la Xina.

La companyia xinesa, que s’ha instal·lat a un edifici del CZFB, proporcionarà, per una banda, un servei de certificació de productes industrials i electrònics, i assessorament tècnic a les empreses que volen accedir al mercat xinès d’una manera més eficient i ràpida. I per l’altra, oferirà a les empreses locals de Xina la possibilitat d’entrar en contacte amb proveïdors de mercats occidentals i ajudarà a aquelles empreses que vulguin invertir fora de la Xina continental.

Des de Catalunya, l’empresa xinesa realitzarà la certificació de productes de consum procedents d’empreses europees, del nord d’Àfrica i d’Amèrica. En aquest sentit, el laboratori de CCIC Group, es dedicarà en una primera fase a certificar productes del sector de l’automoció. En una segona fase, s’ampliarà als productes tèxtils, químics i de la construcció.

Barcelona està atraient importants inversions de la Xina i vol seguir liderant aquesta tendència. Aquest laboratori vol ser una activitat econòmica d’alt valor afegit i és un pas més que fa Barcelona en la voluntat de seguir captant inversions xineses, enfortir les relacions entre la ciutat i el gegant asiàtic, i ser un dels centres d’operacions de les empreses xineses a Europa.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

El port de Barcelona accelera per ser un centre de distribució de vehicles des de la Xina i l’Índia