27
abril
2015


Comparteix a les xarxes

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha presentat recentment una pràctica plataforma web amb eines per a empresaris, emprenedors i possibles futurs inversors, sota el programa integral de desenvolupament econòmic Friendly for Business. Aquesta iniciativa tecnològica, pionera, inclou un potent cercador amb prop de 600 serveis per a empreses i un cercador de polígons, naus i solars industrials a l’àrea metropolitana.

El programa Friendly for Business neix amb l’objectiu d’ajudar a reindustrialitzar l’àrea metropolitana, atraure inversió i ocupació, i donar suport a les empreses dels 36 municipis que en formen part. El cercador de serveis, que és públic, obert i gratuït, posa a l’abast dels inversors, dels empresaris i dels emprenedors serveis i recursos de desenvolupament econòmic de les diferents administracions, municipis i institucions que operen al territori de l’AMB.

La segona eina que s’ha presentat, el cercador de naus i solars industrials, compta amb informació integral dels 236 polígons industrials de l’àrea metropolitana de Barcelona i recull les ofertes immobiliàries de naus i de sòl industrial dels 36 municipis metropolitans. El cercador es presenta en format web i en una app AMB Naus i Solars disponible per a Android, Apple i Windows PhoneS.

Paral·lelament a aquests dos cercadors, l’AMB ha dissenyat, dins del programa Friendly for Business, una xarxa de 12 Oficines d’Atenció Empresarial Metropolitanes (OAE’s) que actuaran com a finestreta única per atendre als empresaris ja establerts, i que es posaran en marxa els propers dos-tres anys.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades