25
octubre
2016


Comparteix a les xarxes

  • • L’any 2015 la companyia ja va inaugurar la seva nova seu corporativa a Can Sant Joan
  • • El contracte de compra signat amb l’Incasòl li permetrà ampliar aquestes instal·lacions

El mes d’octubre de l’any 2015, Endress+Hauser va inaugurar la seva nova seu construïda en una parcel·la de més de 3.700 m2 de superfície al Parc Empresarial de Can Sant Joan –projecte integrat a la iniciativa Barcelona Catalonia-, a Sant Cugat del Vallès, dins del consolidat eix econòmic ubicat al llarg de l’autopista B-30/AP-7, que connecta amb el sud d’Europa, al cor de la regió metropolitana de Barcelona.

La multinacional suïssa va invertir 8 milions d’eurosaleshores en la construcció d’un modern edifici que agrupa les oficines, un laboratori per a l’automatització de processos, i sales per actes i seminaris amb clients. Recentment, l’Institut Català del Sòl (Incasòl) i Endress+Hauser han signat el contracte per la venda d’uns terrenys de més de 2.000 m2 situats al costat de la seu actual per ampliar aquestes instal·lacions.

Endress+Hauser és una companyia multinacional familiar suïssa, fundada l’any 1953, amb seus a Suïssa i Alemanya, i que es va establir a l’Estat espanyol l’any 1990. A més d’una àmplia gamma de instrumentació de mesura i solucions d’automatització per a la indústria de procés, la seva oferta de serveis inclou posades en marxa, manteniments, assistència, reparacions, assessoria i formació.

Apart dels països on té les seves seus centrals, Suïssa i Alemanya, Endress+Hauser disposa de plantes de fabricació a Brasil, Xina, França, Índia, Itàlia, Japó, Sud-àfrica, Regne Unit i Estats Units.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades