26
maig
2016


Comparteix a les xarxes

  • • Amb la Barcelona Games World, els organitzadors de la fira volen internacionalitzar-la
  • • L’objectiu és competir amb Milà i convertir Barcelona en la capital europea del videojoc

Barcelonaacollirà aquest any la fira que tradicionalment celebrava la indústria del videojoc a Madrid, i a l’octubre tindrà lloc la Barcelona Games World, que vol mostrar al públic els últims llançaments de videojocs i reunir el sector professional. L’AEVI, promotora de l’esdeveniment,  vol trobar nous públics i augmentar el nombre d’assistents per trobar l’impuls necessari per competir amb la fira que es fa a Milà i convertir Barcelona en la capital europea del videojoc.

Els organitzadors, d’altra banda, han insistit en que es busca donar un caràcter més internacional a la fira i que volen aprofitar l’ecosistema empresarial que hi ha al voltant de la indústria tecnològica a la ciutat de Barcelona. A l’Estat espanyol hi ha més de 13 milions d’usuaris de videojocs, segons les dades de la Federació Europea de Software Interactiu (ISFE), unes xifres que posicionen l’Estat als primers llocs d’Europa amb un nombre més elevat d’usuarisEl sector del videojoc factura més de 1000 milions d’euros anuals a l’Estat.

La Barcelona Games World tindrà lloc entre el 6 i el 9 d’octubre al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona. Adreçat a públic de totes les edats, mostrarà les noves produccions de les companyies que integren l’Aevi, organitzadora i patronal del sector, com Activision-Blizzard, Disney Interactive, Electronic Arts, GAME, Koch Media, Microsoft, Bandai Namco Games, Nintendo, Novarama, Sony Computer Entertainment, BadLandGames, Take Two Interactive, Ubisoft i Warner Interactive.

A més, la fira tindrà taules rodones per als directius de les grans companyies del sector, així com una competició de videojocs en xarxa. La patronal del sector vol aprofitar la cita per incidir en les polítiques de les administracions respecte al videojoc com a indústria, una estratègia que ja va iniciar l’any passat.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades