23
octubre
2017


Comparteix a les xarxes

  • El nou centre de FedEx té una superfície de gairebé 20.000 metres quadrats
  • Està ubicat a prop del magatzem logístic que està construint Amazon, al costat de l’aeroport del Prat

FedEx, la multinacional nord-americana del transport urgent, ha inaugurat un nou centre logístic a la Zona Franca. El nou magatzem, ubicat en un espai on hi va haver l’antiga fàbrica de Seat, té una superfície de 19.905 metres quadrats -dels quals 2.400 estaran destinats a oficines-, 200 molls de càrrega, 93 per a camions i 120 per a furgonetes.

Aquesta nova instal·lació està equipada amb noves tecnologies, que inclouen sistemes de captura de pes i volum integrats que proporcionen imatges en 360 graus de totes les cares dels enviaments, fet que incrementa la seva traçabilitat. Així mateix, compta amb un sistema de classificació automàtica de la darrera tecnologia ‘cross belt’ (cintes transversals), amb capacitat per processar fins a 10.000 paquets cada hora.

El nou centre de Fedex, que donarà feina a prop de 300 persones, queda a prop del magatzem logístic que està construint Amazon al costat de l’aeroport del Prat i des d’on cobrirà bona part del seu mercat mediterrani. FedEx, com altres empreses de missatgeria com UPS, treballen per a Amazon, líder mundial del comerç electrònic.

Aquesta obertura, que permetrà a FedEx millorar el servei als clients de FedEx Express i TNT a la regió i a l’estranger, segons fonts de la pròpia companyia, s’inclou en l’estratègia de la multinacional americana de crear una àmplia xarxa logística a Europa. La superfície contractada per la companyia és propietat de CILSA, l’associació públic-privada que gestiona la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL).

[20/10/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades