25
novembre
2015


Comparteix a les xarxes

  • La societat mVenturesBCN accelerarà start-ups i facilitarà la transferència tecnològica
  • Preveu accelerar 110 projectes digitals a Barcelona en els propers 3 anys

Amb l’objectiu de transformar la societat cap a un entorn més digital i tecnològic, la Mobile World Capital Barcelona (MWCB) ha anunciat recentment la creació de Mobile Ventures Barcelona (mVenturesBCN),una empresa que tindrà com a missió accelerar start-ups tecnològiques i facilitar la transferència tecnològica de coneixement de les universitats i centres d’innovació.

Aquesta nova societat, que funcionarà plenament a partir d’aquest mes de novembre, preveu accelerar 110 projectes digitals en els propers 3 anysI per fer-ho, aquesta iniciativa compta ja amb un pressupost de 8 milions d’euros aportats per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, i Fira de Barcelona. L’objectiu és sumar nous partnersa la iniciativa fins a arribar als 15 milions de pressupost.

mVenturesBCN basa la seva activitat en dues àrees. En la primera, vol accelerar start-ups que ja tinguin el seu producte definit i, en alguns casos, al mercat. En aquest sentit, la MWCB està actualment analitzant el mercat per atraure tres programes d’impuls internacional que s’instal·lin a Barcelona i participin en aquesta iniciativa de forma conjunta. mVenturesBCN crearà una joint venture amb cada programa d’acceleració, que acollirà 10 empreses cada any a canvi d’una participació en les companyies.

En la segona àrea d’activitat, el projecte mVenturesBCN treballarà per fer néixer noves empreses de base digital i per aquest motiu, col·laborarà amb universitats i centres d’R+D perquè 20 projectes tecnològics es converteixin finalment en empreses.

 

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades