21
setembre
2020


Comparteix a les xarxes

El hub tecnològic se centrarà en el desenvolupament de tecnologia i serveis per al seu negoci global

● La companyia considera ja Barcelona com un dels hubs tecnològics de referència a Europa

La botiga online de luxe alemanya Mytheresa, pertanyent al grup Neiman Marcus, ha obert un hub tecnològic a Barcelona, a l’edifici Kursaal de Rambla Catalunya, que acollirà properament fins a 70 treballadors. El hub tecnològic de la companyia alemanya a la ciutat se centrarà en el desenvolupament de tecnologia i serveis per al seu negoci global, amb la contractació de professionals dels àmbits de les TIC, el màrqueting online, el disseny d’experiència d’usuari i l’atenció al client, entre d’altres especialitats.

Amb oficines a Londres, Milà i una de virtual a Nova York, el hub tecnològic de Barcelona tindrà connexió directa amb la seu central a Munic i l’oficina de Berlín. Fonts de la pròpia companyia confessen el seu entusiasme amb l’obertura de les oficines de Mytheresa a Barcelona, considerada ara mateix com un dels hubs tecnològics de referència líders a Europa, que ofereix un pol únic per a la captació de talent internacional, i que l’accés creixent de la ciutat a l’escena tecnològica global té un gran valor estratègic per a l’expansió continuada de MyTheresa.

Actualment, la companyia ja disposa d’una trentena de persones treballant en aquest nou hub, que consolida el compromís de l’empresa alemanya amb la capital catalana, on va arribar ara fa dos anys amb les seves primeres oficines al districte 22@.

Amb seu central a Munic, com s’ha comentat, Mytheresa va ser fundada l’any 2006 i compta amb més de 700 empleats i unes vendes netes de 377 milions d’euros a nivell global. L’empresa treballa amb més de 250 marques internacionals de moda de luxe, com ara Dior, Saint Laurent, Loewe, Versace o Burberry, i distribueix a més de 140 països.

Per aterrar a Barcelona, la companyia de luxe ha rebut el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa. Segons ACCIÓ, en l’actualitat hi ha prop de 1.200 filials d’empreses alemanyes establertes a Catalunya.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades