20
setembre
2017


Comparteix a les xarxes

  • L’increment ha estat superior al 35% en les naus industrials de lloguer
  • La demanda de naus industrials en venda ha registrat un increment del 137%

Segons dades fetes públiques per la consultora immobiliària Forcadell, la demanda de naus industrials a Catalunya es va disparar el primer semestre d’enguany. L’increment interanual ha estat superior al 35% en les naus industrials de lloguer, però molt més destacable en les de compra, amb una alça del 137%. Aquestes dades constaten la bona marxa del sector industrial català i fan preveure que els resultats del segon semestre puguin ser tan bons o fins i tot millors que els del primer.

Per zones, les comarques amb més demanda de lloguer de naus són el Barcelonès i les adjacents, com el Baix Llobregat i el Vallès Oriental i l’Occidental. Entre totes elles aglutinen el 95% de les peticions de naus industrials.

La consultora Forcadell destaca que a la primera i la segona corona de Barcelona ja es detecta falta de producte, i que els preus segueixen una línia ascendent, amb variacions interanuals que superen el 10% a totes les zones, tendència que es preveu que en els pròxims mesos segueixi a l’alça.

D’altra banda, la demanda de naus industrials en venda ha registrat un increment molt destacat en el primer semestre, amb una variació interanual del 137%. La dada suposa que s’han duplicat les demandes rebudes fins al juny en relació al mateix període de l’any passat. En l’informe, Forcadell destaca que el volum de naus en venda és insuficient per donar resposta a la demanda creixent que es registra actualment.

[09/20/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades