03
març
2022


Comparteix a les xarxes

El gegant tecnològic Google obre la seva primera oficina a Barcelona durant les pròximes setmanes de març, en la qual treballaran 40 empleats, “centrats recolzar als clients i socis a la regió i a ajudar-los en el seu desenvolupament digital”, segons la font Crònica Global. En concret, els empleats prestaran servei des de la divisió Google Cloud, especialitzada en serveis en el núvol.

EDIFICI PLAÇA UNIVERSITAT | METROPOLI ABIERTA

Les oficines se situaran en el centre de Barcelona, a la plaça Universitat, en un espai d’oficines de coworking. Amb aquest pas cap a la ciutat comtal, Google vol “estrènyer llaços amb els agents econòmics i socials de l’ecosistema digital de la ciutat”.

L’atracció de l’àrea metropolitana de Barcelona per a les grans tecnològiques és indiscutible. Unes altres big tech com Microsoft, va anunciar l’obertura de el seu hub de recerca l’any passat, Apple va adquirir la startup catalana Vilynx i Amazon, compta amb el centre logístic més gran d’Espanya al Prat.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

La Generalitat de Catalunya celebra la inversió de Cisco obrint el seu primer centre de disseny de semiconductors a Barcelona

Noticies

L’INCASÒL ha estat triat com a col·laborador en el partnership Greening Cities, emmarcat en l’Agenda Urbana de la Unió Europea

Noticies

Guanyen cinc projectes d’innovació urbana la tercera edició de la convocatòria “La ciudad proactiva”