03
març
2022


Comparteix a les xarxes

El gegant tecnològic Google obre la seva primera oficina a Barcelona durant les pròximes setmanes de març, en la qual treballaran 40 empleats, “centrats recolzar als clients i socis a la regió i a ajudar-los en el seu desenvolupament digital”, segons la font Crònica Global. En concret, els empleats prestaran servei des de la divisió Google Cloud, especialitzada en serveis en el núvol.

EDIFICI PLAÇA UNIVERSITAT | METROPOLI ABIERTA

Les oficines se situaran en el centre de Barcelona, a la plaça Universitat, en un espai d’oficines de coworking. Amb aquest pas cap a la ciutat comtal, Google vol “estrènyer llaços amb els agents econòmics i socials de l’ecosistema digital de la ciutat”.

L’atracció de l’àrea metropolitana de Barcelona per a les grans tecnològiques és indiscutible. Unes altres big tech com Microsoft, va anunciar l’obertura de el seu hub de recerca l’any passat, Apple va adquirir la startup catalana Vilynx i Amazon, compta amb el centre logístic més gran d’Espanya al Prat.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

datos pato en cataluña

Noticies

Rècord d’ocupació a Catalunya en el tercer trimestre amb més de 3,71 milions de persones treballant

Cataluña Trade & Investment ha apoyado a 26.000 proyectos de internacionalización de empresas catalanas en los últimos 35 años

Noticies

Catalunya Trade & Investment ha donat suport a 26.000 projectes d’internacionalització d’empreses catalanes en els darrers 35 anys