11
desembre
2019


Comparteix a les xarxes

El gegant d’Internet Google descriu Barcelona com un centre d’innovació, motiu pel qual té la intenció de doblar la seva força de treball tecnològica a Barcelona “en un futur proper”, segons el responsable del país de Google Cloud per a Espanya i Portugal, Isaac Hernández.

D’aquesta manera, l’empresa nord-americana del cercador més emprat a nivell mundial reforça la seva implicació amb Barcelona. Segons Hernández, el seu compromís amb la ciutat “és total” i ha remarcat que Catalunya és “un pol d’innovació” en tecnologies avançades, tant pel que fa a les companyies tradicionals com per l’ecosistema “efervescent” en iniciatives digitals.  Destaca que ja s’està duent a terme la recerca de talent per a poder materialitzar aquest increment de llocs de treball, especialment a través d’enginyers i comercials i personal d’atenció al client.

Aquesta notícia no fa més que reforçar la tendència de grans corporacions internacionals a nivell tecnològic en considerar Barcelona com a punt estratègic. Per exemple, Amazon va obrir l’any passat una oficina al districte empresarial 22 @ de la ciutat, amb més de 200 persones per proporcionar suport a les pimes de França, Itàlia i Espanya. De la mateixa manera, Facebook va anunciar també a 2018 que havia escollit Barcelona com a hub global per abordar les notícies falses i que preveu obrir unes oficines amb més de 500 treballadors a la ciutat.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades