27
maig
2015


Comparteix a les xarxes

  • Al nou centre logístic de Sant Esteve Sesrovires s’hi invertiran 24 milions d’euros.
  • El centre centralitzarà la distribució per a Catalunya, Comunitat Valenciana i Balears

Goodman, empresa especialitzada en gestió i desenvolupament d’inversió en el sector immobiliari industrial, ha iniciat la construcció per a Decathlond’un centre logístic de 40.000 m2 a Sant Esteve Sesrovires, Barcelona, en el que s’hi invertiran 24 milions d’euros.

Decathlon, companyia dedicada al disseny, venda i distribució de material esportiu, utilitzarà aquest nou espai per agrupar els dos centres de distribució regional que té actualment a Martorell i Vilafranca, en una única plataforma que donarà servei a 20 botigues.

El nou centre de distribució centralitzarà en un únic espai la distribució per Catalunya, Comunitat Valenciana i Balears, que fins ara depenien del centre de Madrid, i permetrà ampliar l’oferta de Decathlon a la zona. Goodman ha seleccionat la població de Sant Esteve Sesrovires, al polígon industrial Can Margarit, per l’accés a importants infraestructures viàries, com ara es autopistes AP-7 i A-2. 

Aquest nou equipament inclourà nombroses solucions per fomentar la sostenibilitat de l’edifici, com sistemes de control d’il·luminació mitjançant sensors de moviment i de llum natural, recuperació d’aigües pluvials i més aïllaments. L’extensió total de l’espai se situa al voltant dels 60.000 metres quadrats

Decathlon, que pertany al Grup Oxylane, està present a l’Estat espanyol des de l’any 1992, on compta actualment amb una xarxa de 100 punts de venda i set centres logístics. A nivell internacional, està present en 18 mercats, amb més de 700 botigues.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades