21
setembre
2015


Comparteix a les xarxes

  • Barcelona Catalonia presenta una oferta de 2 milions de m2 de sòl per a usos industrials i logístics, i 3 milions de m2 per a oficines.
  • Destaca especialment el Parc de l’Alba, un dels projectes estratègics de Catalunya.

El mercat immobiliari d’oficines, industrial i logístic s’ha reactivat de forma definitiva a Barcelona i Catalunya. Aquest fet dóna una especial rellevància a la presència de Barcelona Catalonia, iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya -a través de l’Incasòl- i l’Ajuntament de Barcelona, a la fira immobiliària Expo Real, principal trobada del sector a nivell europeu que tindrà lloc del 5 al 7 d’octubre a Munic.

Barcelona Catalonia, que enguany comptarà amb la presència de Cimalsa -empresa pública de la Generalitat de Catalunya, encarregada de la promoció i la gestió d’infraestructures per al transport de mercaderies i la logística- presentarà a Expo Real diferents projectes orientats a potenciar les activitats innovadores, el creixement econòmic unit a la investigació, la recerca i les noves tecnologies, i els nusos estratègics de transports i parcs empresarials, que reuneixen una oferta de 2 milions de m2 de sòl per a usos industrials i logístics, i més de 3 milions de m2 per a oficines.

Entre ells destaca especialment el Parc de l’Alba, amb més de 130 hectàrees de sòl disponible per activitats econòmiques. Es tracta d’un dels projectes estratègics de Catalunya i una de les plataformes científiques, tecnològiques i empresarials més avançades d’Europa, amb capacitat per crear 40.000 llocs de treball altament qualificats. En aquesta ubicació s’hi troba el sincrotró Alba, una de les infraestructures de recerca més importants de la Mediterrània, i s’hi han instal·lat companyies com ara IBM, Sener, T-Systems o la Caixa.

Barcelona Catalonia impulsa el desenvolupament de projectes estratègics per a un nou model de ciutat i país estretament lligat a l’economia del coneixement, per posicionar Barcelona i Catalunya com a hubs de la innovació, impulsar el desenvolupament de nous projectes immobiliaris, la inversió de capital internacional i la instal·lació d’empreses capdavanteres.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades