25
octubre
2016


Comparteix a les xarxes

Un any més, Barcelona Catalonia ha participat al saló immobiliari Expo Real, celebrat a Munic recentment oferint una visió global dels seus principals projectes. Durant la 19a edició, aproximadament 39.000 participants de 77 països diferents van passar per una de les principals trobades del sector a Europa.

Barcelona Catalonia ha volgut destacar en aquesta fira un dels seus projectes estratègics de ciutat, el Campus Diagonal-Besòs, presentat dins l’Intelligent Urbanization Forum 2016, on les ciutats de Berlin i Barcelona van presentar les seves estratègies innovadores de planificació urbanística. Es tracta d’un projecte innovador que aglutina docència, recerca i transferència de tecnologia en el camp de l’enginyeria, i està liderat per la Universitat Politècnica de Catalunya – Barcelona Tech (UPC).

Barcelona Catalonia ha participat, com cada any, en diversos fòrums i actes, i ha comptat amb la presència de diferents partners públics i privats que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya i que en aquesta edició han estat l’Ajuntament de GavàForcadell, JAP, Miete,Rödl&Partner i The Real Plaza.

BMP 2016: Barcelona Catalonia present de nou a l’únic certamen immobiliari professional de l’Estat.

Organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, el saló Barcelona Meeting Point es va celebrar entre els dies 19 i 21 d’octubre en la seva 20a edició. El BMP, que és l’únic saló immobiliari Internacional de l’Estat de caràcter professional, ha comptat amb la presència de 312 empreses procedents de 15 països i més de 33.000 visitants.

Barcelona Catalonia ha mostrat als inversors immobiliaris els principals projectes urbanístics que estan desenvolupant a Barcelona i Catalunya. Entre aquests projectes destaquen el Campus Diagonal-Besòs –ja presentat a Expo Real-, [email protected]Eix BesòsSagreraMarina del Prat Vermell,Pla Delta iParc de l’Alba, aquest darrer amb 1,5 milions de m2 de sostre disponibles per a diversitat d’activitats econòmiques, en una de les plataformes científiques, tecnològiques i empresarials més avançades d’Europa.

En la present edició del BMP els grans fons d’inversió que hi han participat segueixen veient bones oportunitats d’inversió immobiliària al país. A Barcelona, la inversió immobiliària el 2015 va assolir els 1.977 milions d’euros, xifra que suposa un augment del 43% en relació a l’any anterior. En aquest sentit, un estudi realitzat per Tecnocasa i la Universitat Pompeu Fabra assenyala que el 42% de les transaccions immobiliàries realitzades en 2015 a Barcelona les van dur a terme inversors estrangers.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

Berry estableix el seu nou centre global d’excel·lència i innovació circular a Barcelona, impulsant l’economia circular a la ciutat

Noticies

La divisió logística de Toyota impulsa l’ocupació a Catalunya amb la creació de 300 nous llocs de treball en el seu nou centre

Noticies

L’INCASÒL posa a la venda tres parcel·les del sector d’activitats econòmiques el Puig Vell de Roda de Ter per impulsar el desenvolupament local