19
desembre
2017


Comparteix a les xarxes

  • La companyia ja supera els 175.000 m2 de superfície a Barcelona
  • El 22@ va concentrar el 2016 una quarta part de la superfície absorbida a la ciutat

Emesa Corporación Empresarial ha comprat un solar al carrer Pallars, al districte tecnològic del 22@ de Barcelona, per aixecar-hi un nou complex d’oficines de 9.200 m2 de superfície que estarà operatiu, previsiblement, a finals de l’any 2020. La companyia immobiliària, propietat d’Emili Cuatrecasas, considera el 22@ una àrea estratègica, en la que cada cop més empreses volen establir-s’hi. El solar adquirit està molt a prop de Diagonal 191, edifici que també forma part de la cartera d’actius immobiliaris d’Emesa i que acull la nova seu del bufet d’advocats Cuatrecasas.

La companyia, que ja supera els 175.000 m2 de superfície a la capital catalana, ha protagonitzat últimament altres importants operacions immobiliàries a Barcelona, com són la compra de l’edifici de Diagonal 444, que va ser l’anterior seu de Cuatrecasas; l’edifici de Diagonal 632, on hi ha l’Institut Oftalmològic Quironsalud Barcelona; i uns terrenys a la zona de Diagonal-Finestrelles (Esplugues) per impulsar-hi un parc empresarial de 37.000 m2. Fundada el 1980, Emesa Corporación Empresarial és una societat de promoció industrial i immobiliària que disposa d’una cartera d’actius valorada en més de 800 milions d’euros.

El 22@ ha esdevingut el districte de les oficines amb un alt component innovador. Companyies com Privalia, Yahoo!, Mediapro, Microsoft, Sanofi-Aventis, Groupalia, Capgemini, Schneider Electric, Vistaprint o Indra estan ubicades al districte. Segons un informe de Cushman&Wakefield, el 22@ va concentrar el 2016 una quarta part de la superfície absorbida a la ciutat i 930 milions d’euros d’inversió.

[20/12/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats