27
juny
2016


Comparteix a les xarxes

  • • El 22@ és la zona més demandada per les multinacionals que volen ubicar-se a Catalunya
  • • Actualment, hi ha disponibles 135.000 m2 de sòl finalista, a punt de construir-hi

Segons les dades donades a conèixer per la consultora immobiliària Cushman & Wakefield, els promotors immobiliaris estan accelerant la posada en marxa de diferents projectes per a la construcció d’edificis d’oficines al districte 22@ de Barcelona davant la falta d’espais on les empreses puguin ubicar les seves noves seus corporatives. A dia d’avui, hi ha disponibles 135.000 m2 de sòl finalista, a punt de començar-hi a construir.

El districte del 22@ és la zona més demandada per les multinacionals que volen ubicar-se a Catalunya. La falta de disponibilitat d’oficines en aquest part de la ciutat ha impulsat els preus a l’alça i, en aquest sentit, les grans companyies que busquen espais amb superfícies superiors als 5.000 m2 estan valorant operacions de pre-lloguer d’oficines sobre plànol.

Cushnman & Wakefield afirma que el 90% del sòl al districte està en mans de promotores de l’Estat, en especial de Metrovacesa i del Grup Castellví. El 10% restant, en mans estrangeres, és propietat principalment del fonsBenson Elliot i de Bouygues. Segons la consultora, els preus de les oficines de qualitat a la zona del 22@, en especial prop de Glòries, ja s’aproximen als de la zona primede Barcelona, és a dir, al voltant de la Diagonal i el Passeig de Gràcia.

Justament ara fa tres mesos, el grup promotor Castellví i les plataformes internacionals d’inversió immobiliària Stoneweg i Global Danbury van arribar a un acord per iniciar la promoció d’un complex de dos edificis d’oficines al 22@ Business Park de Barcelona, al costat de la plaça de les Glòries. El nou complex, que suposarà una inversió total de 45 milions d’euros, constarà de dos edificis de vuit plantes cadascun, amb una superfície total de 26.000 m2.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades