22
maig
2017


Comparteix a les xarxes

  • Barcelona ha esdevingut una de les grans capitals mundials en turisme de negocis
  • El Barcelona Convention Bureau confirma que ja hi ha tancats 226 congressos fins el 2021

Aquest any 2017 i també els següents seran excel·lents per a Barcelona en qüestió de congressos, fires i convencions. En aquest sentit, ja fa anys que la capital catalana ha esdevingut una de les grans capitals mundials en turisme de negocis, aprofitant el seu atractiu internacional, coneixement i experiència en organització de grans esdeveniments, la seva gran oferta hotelera i les seves magnífiques infraestructures de comunicació.

Aquesta és la previsió del Barcelona Convention Bureau, que afirma que aquest 2017 serà el millor any de congressos a la història de Barcelona. Aquest pronòstic queda confirmat per les dades que aporta Fira de Barcelona. De fet, només en els 120 esdeveniments que entre salons, congressos i reunions tindran lloc als recintes de Gran Via i Hospitalet se superaran els dos milions de participants, el 75% dels quals procedents d’altres països i més d’un 30% de fora d’Europa.

Cal destacar l’hegemonia que Barcelona està guanyant com a seu de grans trobades mèdiques globals, protagonistes de la majoria de grans congressos que se celebraran a la ciutat tant aquest any com els propers. Només al 2017, més de 150.000 especialistes d’arreu del món vindran a Barcelona en esdeveniments vinculats a la salut.

Fonts del Barcelona Convention Bureau confirmen, d’altra banda, que ja hi ha tancats 226 congressos fins el 2021, dada que corrobora que la importància de la indústria del turisme de reunions a Barcelona és cada cop més gran. En aquest sentit, es calcula que l’impacte directe anual d’aquesta activitat en l’economia de la ciutat supera els 1.500 milions d’euros.

Des de fa 15 anys Barcelona s’ha consolidat al Top 5 de les ciutats europees tant en nombre de reunions com de participants, competint principalment amb Londres, París, Berlin, Viena i Madrid, havent ocupat més d’un cop la primera posició en relació als congressos.

[22/05/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades