30
agost
2022


Comparteix a les xarxes

Durant aquest primer trimestre, el Port de Barcelona ha batut el rècord absolut de trànsit total de mercaderies amb 36,3 milions de tones. Aquesta xifra ens indica un increment de l’11% del trànsit total en comparació a l’any passat.

El trànsit relacionat amb contenidors també ha aconseguit el seu major històric durant aquest primer semestre. En aquest cas, durant els 6 primers mesos de 2022 han passat pel Port de Barcelona uns 1,8 milions de TEU, la qual cosa suposa un increment del 0,7% respecte a l’any passat.

Tots aquests rècords s’han pogut aconseguir gràcies a que tot el trànsit principal -excepte de vehicles- ha tancat amb notes positives la primera meitat d’any.
Com indicava Damià Calvet, conseller de territori i sostenibilitat de Catalunya, en la roda de premsa, aquestes dades són indicadores clau del gran esforç i treball dur que estan realitzant les empreses per a recuperar els nivells previs a la pandèmia. També ha volgut destacar de manera conjunta el paper tan important que té el Port de Barcelona sent en molts cas un referent internacional.

Els ingressos respecte a l’any passat han augmentat un 7% amb 73,23 milions d’euros, però encara són un 15% inferiors a l’any 2019.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats