31
març
2016


Comparteix a les xarxes

  • • El nou centre suposarà la creació de més de 200 nous llocs de treball d’alt valor afegit
  • • Zurich ha triat Barcelona perquè reuneix les condicions per atreure talent a nivell global

El grup multinacional d’assegurances Zurich ha escollit Barcelona per ubicar-hi el seu centre mundial de macrodades o ‘big data’. Segons fonts de la companyia, la inversió en aquest nou centre suposarà la creació de més de 200 llocs de treball en els propers anys.

Aquest nou centre de treball donarà servei a totes les seccions del grup a nivell global i demostra l’aposta de l’empresa d’assegurances per Barcelona. A la plataforma que Zurich té en l’actualitat a la ciutat hi treballen a dia d’avui més de 250 persones. Els nous llocs de treball, que suposaran doblar gairebé la plantilla a Barcelona, seran tots d’alt valor afegit i amb perfils internacionals. 

En aquest sentit, Zurich destaca que ha triat Barcelona perquè reuneix les característiques necessàries per atreure talent a nivell global, ja que és una ciutat atractiva amb presència d’institucions reconegudes internacionalment, amb una gran qualitat de vida i uns costos de vida i instal·lacions ajustats.

Aquest criteris, estrictament objectius segons Zurich, han comportat que la capital catalana s’hagi imposat a altres ciutats europees que s’havien valorat inicialment. Cal recordar que el grup assegurador ja compta amb Zurich Innovation Lab des del 2006, una incubadora d’idees innovadores que dissenya i desenvolupa prototips funcionals basats en tecnologies disruptives, que introdueixen canvis dràstics al sector.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats