11
agost
2020


Comparteix a les xarxes

● Els edificis disposaran de les màximes certificacions mediambientals, de benestar i de connectivitat.

El 22@ Nord es consolidada com un dels hubs tecnològics i d’innovació més importants

El grup immobiliari nord-americà Hines ha anunciat un acord amb la societat immobiliària UDIN per edificar 30.770 metres quadrats d’oficines al districte 22@ de Barcelona, ocupant gairebé tota una illa de més de 8.000 metres quadrats. Aquest projecte està ubicat al carrer Cristóbal de Moura i està destinat a liderar la regeneració urbana d’aquesta part de la ciutat.

Hines s’ha proposat construir un projecte avantguardista, dividit en diferents edificis que ofereixin a les empreses uns espais amplis, moderns i flexibles, que tinguin en compte les necessitats futures dels llocs de treball, i que obtinguin les màximes certificacions mediambientals, de benestar i de connectivitat.

El nou projecte s’afegeix als que ja està desenvolupant la companyia al districte 22@, és a dir, dos complexos de residències d’estudiants, una escola de negocis internacional i un edifici d’oficines addicional, operacions que fan de Hines una de les principals promotores del 22@ Nord, zona consolidada ja com un dels hubs tecnològics i d’innovació més importants, com ho constata la presència d’algunes de les grans companyies tecnològiques globals.

Hines, una firma d’inversió immobiliària global, va ser fundada el 1957 i està present a 205 ciutats de 25 països. En l’actualitat, la companyia compta amb 165 projectes en marxa arreu del món. Des de la seva fundació, Hines ha construït, reformat o adquirit propietats amb una superfície total de gairebé 460 milions de metres quadrats.

Cal destacar que, recentment, l’Ajuntament de Barcelona va aprovar un nou planejament urbanístic en aquesta zona. El nou pla urbanístic afecta un terreny equivalent a 41 illes de l’Eixample, el 21% del districte tecnològic. Manté el milió de metres quadrats per a oficines ja previst i també preveu la construcció de 6.300 habitatges.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades