23
octubre
2017


Comparteix a les xarxes

  • Es tracta d’una de les operacions immobiliàries més destacades de l’any a Barcelona
  • El complex acollirà les oficines d’Amazon i WeWork el primer trimestre de 2018

El grup Catalana Occidente ha arribat a un acord per adquirir el complex d’oficines Luxa, situat al districte tecnològic 22@ de Barcelona, per 90 milions d’euros. Fins avui, els edificis eren propietat del Grup Castellví i dels fons d’inversió Stoneweg i 1810 Capital Investments. Es tracta d’una de les operacions immobiliàries més destacades de l’any a la capital catalana.

Està previst que les obres del complex, que consta de dos edificis, estiguin acabades en el decurs del primer trimestre de 2018. En aquell moment, l’edifici Luxa Silver (10.000 m2) acollirà, d’una banda, el centre de suport a les pimes del sud d’Europa d’Amazon. D’altra banda, l’edifici Luxa Gold (7.000 m2) acollirà les oficines de WeWork, multinacional americana del coworking, xarxa global d’espais de treball.

El complex, que es troba ubicat entre els carrers Tànger i Badajoz, i té de 300 places d’aparcament, disposa encara d’un tercer edifici conegut com WIP, que també es troba en construcció. Castellví i els fons Stoneweg i 1810 Capital Investment, van invertir 60 milions d’euros per edificar els tres edificis del complex.

El grup Catalana Occidente ja va adquirir anteriorment un altre edifici al districte tecnològic 22@ de Barcelona. A principis d’any, el grup assegurador va comprar a La Llave de Oro un immoble situat al carrer Pere IV per 21 milions d’euros i que ocupa en l’actualitat la tecnològica Atos Origin.

[20/10/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

La Generalitat de Catalunya celebra la inversió de Cisco obrint el seu primer centre de disseny de semiconductors a Barcelona

Noticies

L’INCASÒL ha estat triat com a col·laborador en el partnership Greening Cities, emmarcat en l’Agenda Urbana de la Unió Europea

Noticies

Guanyen cinc projectes d’innovació urbana la tercera edició de la convocatòria “La ciudad proactiva”