21
octubre
2015


Comparteix a les xarxes

  • El grup promou i gestiona plataformes logístiques i industrials a tota Europa
  • La futura plataforma logística de Martorelles estarà connectada amb l’A-7 i l’AP-7

El grup britànic Segro, especialitzat en la promoció i gestió de plataformes logístiques i industrials, ha adquirit l’antiga fàbrica Domar New Pol a Martorelles, Barcelona. Amb una inversió prevista de 10,4 milions d’euros, en aquests terrenys hi promourà unaplataforma logística de 36.800 m2.

Els terrenys d’aquest antic centre productiu es trobem ubicats al polígon industrial Roca, a uns 20 kilòmetres de Barcelona, i tenen connexió amb l’A-7 i l’AP-7. Al seu entorn hi ha importants instal·lacions de grups com ara Coca-Cola o Mango.

Segro és un grup d’inversió immobiliària que, entre d’altres negocis, promou i gestiona plataformes logístiques a tota Europa, tot i que seva presència és més notable al Regne Unit, França, Alemanya i Polònia. La companyia disposa d’uns actius valorats en 4.800 milions d’euros.

Fonts de Segro han afirmat que amb aquesta operació –assessorada per la consultora Estrada&Partners- asseguren una oportunitat de desenvolupament significativa en un lloc molt ben ubicat i connectat, i que representa un gran pas per a l’expansió de les seves activitats logístiques a l’Estat espanyol.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades