18
abril
2017


Comparteix a les xarxes

  • El fons segueix invertint al mercat immobiliari de Barcelona, on hi té altres projectes.
  • El districte 22@ és una de les àrees de més creixement a la ciutat de Barcelona

El fons luxemburguès Shaftesbury segueix invertint al mercat immobiliari de Barcelona. En la seva primera incursió en el mercat d’oficines del districte 22@, el fons ha tancat la compra d’un solar al carrer Cristòbal de Moura, on hi aixecarà un edifici d’oficines de 16.500 m2 de superfície. Fonts pròximes situen en 10 milions d’euros l’import de l’operació. El solar està ubicat prop del Parc del Centre del Poblenou i de l’eix de Pere IV, on està previst que Cisco instal·li un centre de recerca de smart city.

Paral·lelament, Shaftesbury està desenvolupant un projecte residencial de luxe a la Diagonal, davant de la seu de Telefónica. Aquest projecte es va posar en marxa ara fa deu anys, però es va aturar. El bloc, inicialment destinat a oficines, es dedicarà a habitatges de luxe amb 89 pisos, dos locals comercials i 155 places d’aparcament en un total de 30.000 m2. Cal recordar que Shaftesbury ja va tancar la tercera inversió hotelera més important a l’Estat amb la compra de l’Hotel Pullman Barcelona Skipper per 93 milions a AXA Investment Managers.

El 22@ és una de les àrees de més creixement a la ciutat de Barcelona i, en aquest sentit, s’hi estan aixecant altres projectes, com ara el Luxa de Castellví amb els fons Stoneweg i Global Danbury, molt a prop de la torre Agbar (17.000 m2); el complex que promou Barcelonesa de Inmuebles a la zona de carrer Llacuna (23.000 m2); i el que ha posat en marxa Colonial al carrer Ciutat de Granada, molt a prop de la plaça de les Glòries (24.000 m2), amb una inversió de 77 milions d’euros.

Tots aquests edificis, que s’acabaran entre 2018 i 2019, augmentaran l’oferta d’oficines de Barcelona i donaran sortida a la demanda insatisfeta. En aquest sentit, una gran part es comença a construir amb pre-lloguers signats, com en el cas de Colonial, que ja s’ha assegurat que un 40% de la superfície serà ocupada per Schibsted.

[20/04/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades