19
febrer
2017


Comparteix a les xarxes

  • La capital catalana s’ha col·locat al mapa de les seus de les grans corporacions
  • Al [email protected] s’hi han instal·lat més de 8.800 empreses i hi treballen 93.000 persones

El districte tecnològic [email protected], amb una superfície de 200 hectàrees, viu un moment particularment intens d’inversió immobiliària i va ser un dels grans protagonistes el 2016 en el mercat d’oficines de Barcelona. Concretament, el [email protected] va rebre el 45% de tota la inversió en aquest segment, que va pujar fins a un total de 760 milions d’euros.

Són dades de la consultora immobiliària CBRE, que destaca que la capital catalana s’ha col·locat al mapa de les seus de les grans corporacions gràcies a la combinació de qualitat de vida i rendes competitives. El [email protected] s’ha reposicionat i ha esdevingut un emplaçament únic per a les multinacionals estrangeres amb nivells molt alts d’ocupació d’oficines. Els inversors se n’han adonat i han apostat pel producte en aquesta zona.

D’altra banda, en l’estudi “[email protected]: 2000-2015, el districte de la innovació“, que ha elaborat l’Ajuntament de Barcelona i que recull les xifres i estadístiques més significatives de la història del [email protected], es destaca la transformació del barri a partir de l’any 2000 fins esdevenir un centre de negocis. S’hi han instal·lat més de 8.800 empreses (500 cada any en les darrers quatre), de les quals un 30% estan dedicades a activitats intensives en tecnologia o coneixement. Hi treballen unes 93.000 persones.

L’informe revela així mateix la transformació urbanística i econòmica, que ha comportat un canvi social al districte de Sant Martí, on està ubicat el [email protected] La població ha augmentat un 3,69% en el període 2007-2014, per damunt de la mitjana de Barcelona. La renda disponible de les famílies al districte està també per damunt de la de la ciutat i la població estrangera procedent de la UE hi té més representació, fins a suposar el 10,63% a la Vila Olímpica o el 8,22% a Diagonal Mar.

Colonial construeix al [email protected] l’edifici més gran d’oficines a Barcelona
Colonial ha iniciat la construcció al districte [email protected] de l’edifici d’oficines més gran dels darrers anys a la capital catalana, amb 24.500 m2 i 17 plantes, que suposarà una inversió total de 77 milions d’euros i preveu estar a punt el 2018. L’edifici, que opta a convertir-se en el primer edifici d’oficines de Barcelona que rebi la certificació LEED Platinum, ja ha captat el grup noruec Schibstedpropietari de portals com Infojobs, Vibbo, Fotocasa, Habitaclia, Milanuncios i Coches.net- que ocuparà 10.200 m2.

[22/02/2017]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

Berry estableix el seu nou centre global d’excel·lència i innovació circular a Barcelona, impulsant l’economia circular a la ciutat

Noticies

La divisió logística de Toyota impulsa l’ocupació a Catalunya amb la creació de 300 nous llocs de treball en el seu nou centre

Noticies

L’INCASÒL posa a la venda tres parcel·les del sector d’activitats econòmiques el Puig Vell de Roda de Ter per impulsar el desenvolupament local