29
juny
2015


Comparteix a les xarxes

  • • La parcel·la, recuperada a SEAT, es licita per agilitzar la seva ocupació i afavorir la productivitat  i l’ocupació.
  • • El concurs busca enfortir la posició de Barcelona en el mapa productiu i en el trànsit comercial entre continents.

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha tret a concurs públic per 1,4 milions d’euros anuals el lloguer de la primera fase de la Plataforma Logística BZ, concretament una parcel·la de 11 hectàrees de categoria industrial prime que anys enrere va ser la seu corporativa de SEAT al polígon industrial barceloní.

L’objectiu de la Plataforma Logística BZ és situar en aquesta àrea grans empreses i naus logístiques d’última generació. Es busquen inversors i operadors que comptin amb capacitat per atreure grans companyies internacionals. El Consorci vol agilitzar l’ocupació d’aquests terrenys per afavorir la productivitat i crear ocupació.

La connexió amb el Port de Barcelona del corredor ferroviari mediterrani, l’establiment d’operadors d’Extrem Orient al Port de Barcelona i l’arribada del metro al polígon industrial a partir de l’any que ve, incrementa el valor d’aquests terrenys i posa de manifest la seva excel·lència logística com a plataforma de producció i exportació internacional.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades