26
setembre
2016


Comparteix a les xarxes

  • • Barcelona Catalonia oferirà a Expo Real una visió global dels seus principals projectes
  • • La inversió immobiliària a Catalunya l’any 2015 es van situar al voltant dels 2.000 M 

La reactivació dels mercats d’oficines i logístic a Barcelona i Catalunya és inqüestionable, i Barcelona Catalonia estarà un any més present a Expo Real per presentar de nou als inversors internacionals els seus projectes en aquests àmbits.

En aquest sentit, cal recordar que la inversió immobiliària a Barcelona i Catalunya l’any 2015 va batre tots els rècords històrics i es va situar al voltant dels 2.000 milions d’euros, amb notables increments en la inversió en oficines (+52%) industrial i logística (+43%). Totapunta que la tendència es mantindrà al llarg de tot aquest any 2016, així com l’arribada de capital internacional, que l’any passat va representar un 85% de tota la inversió feta a Barcelona.

L’estand de Barcelona Catalonia oferirà als inversors una visió global dels principals projectes urbanístics que s’estan desenvolupant a Barcelona i Catalunyaa l’entorn del corredor ferroviari del Mediterrani. Entre aquests projectes destaquen 22@Eix BesòsSagreraMarina del Prat Vermell,Pla Delta iParc de l’Alba, aquest darrer amb 1,5 milions de m2 de sostre disponibles per a diversitat d’activitats econòmiques, en una de les plataformes científiques, tecnològiques i empresarials més avançades d’Europa.

Dins de l’Intelligent Urbanization Forum 2016, on les ciutats de Berlin i Barcelona presenten les seves estratègies innovadores de planificació urbanística, la capital catalana presentarà els projectes del 22@ i del nou campus Diagonal-Besòs recentment inaugurat. El projecte ha suposat una inversió de 97,5 milions d’euros i crea una nova centralitat metropolitana. El campus vol ser un pol referent en la recerca i la docència i suposarà un impuls a la cohesió social i territorial d’aquesta àrea.

Barcelona Catalonia comptarà amb la presència de diferents partners privats que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya, en aquesta edició amb l’Ajuntament de GavàForcadell, JAP, Miete, Rödl&PartnerThe Real Plaza i Meridiana.

Us hi esperem. Per a més informació contacteu amb:

a_palasi@gencat.cat

jordi.sacristan@barcelonactiva.cat

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats