26
setembre
2016


Comparteix a les xarxes

  • • Barcelona Catalonia oferirà a Expo Real una visió global dels seus principals projectes
  • • La inversió immobiliària a Catalunya l’any 2015 es van situar al voltant dels 2.000 M 

La reactivació dels mercats d’oficines i logístic a Barcelona i Catalunya és inqüestionable, i Barcelona Catalonia estarà un any més present a Expo Real per presentar de nou als inversors internacionals els seus projectes en aquests àmbits.

En aquest sentit, cal recordar que la inversió immobiliària a Barcelona i Catalunya l’any 2015 va batre tots els rècords històrics i es va situar al voltant dels 2.000 milions d’euros, amb notables increments en la inversió en oficines (+52%) industrial i logística (+43%). Totapunta que la tendència es mantindrà al llarg de tot aquest any 2016, així com l’arribada de capital internacional, que l’any passat va representar un 85% de tota la inversió feta a Barcelona.

L’estand de Barcelona Catalonia oferirà als inversors una visió global dels principals projectes urbanístics que s’estan desenvolupant a Barcelona i Catalunyaa l’entorn del corredor ferroviari del Mediterrani. Entre aquests projectes destaquen 22@Eix BesòsSagreraMarina del Prat Vermell,Pla Delta iParc de l’Alba, aquest darrer amb 1,5 milions de m2 de sostre disponibles per a diversitat d’activitats econòmiques, en una de les plataformes científiques, tecnològiques i empresarials més avançades d’Europa.

Dins de l’Intelligent Urbanization Forum 2016, on les ciutats de Berlin i Barcelona presenten les seves estratègies innovadores de planificació urbanística, la capital catalana presentarà els projectes del 22@ i del nou campus Diagonal-Besòs recentment inaugurat. El projecte ha suposat una inversió de 97,5 milions d’euros i crea una nova centralitat metropolitana. El campus vol ser un pol referent en la recerca i la docència i suposarà un impuls a la cohesió social i territorial d’aquesta àrea.

Barcelona Catalonia comptarà amb la presència de diferents partners privats que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya, en aquesta edició amb l’Ajuntament de GavàForcadell, JAP, Miete, Rödl&PartnerThe Real Plaza i Meridiana.

Us hi esperem. Per a més informació contacteu amb:

a_palasi@gencat.cat

jordi.sacristan@barcelonactiva.cat

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades