30
juny
2022


Comparteix a les xarxes

Es posa en marxa el nou centre logístic B2B Logistics Busán Barcelona Hub, situat en la ZAL Barcelona, amb l’objectiu de convertir-se en el principal punt d’entrada dels productes coreans en el sud d’Europa i centre de distribució per als mercats espanyol, francès, portuguès i italià, així com per al nord d’Àfrica.

La plataforma logística, impulsada pels ports de Barcelona i Busan (Corea), disposa d’una superfície inicial de 9.129 metres quadrats. I serà gestionada per les operadores FM Logistic, sent aquest el seu primer magatzem en la ZAL, i Taewoong Logistic, qui encara no operava a Europa.

Cal destacar que en 2021, el trànsit entre el port de Barcelona i Corea va ascendir a 793.000 tones, una xifra similar a l’aconseguida en 2019, abans de la pandèmia. A més, més del 55% de les importacions marítimes espanyoles procedents de Corea entren pel port de Barcelona, sent Catalunya la principal destinació de les importacions coreanes.

El president del port de Barcelona, ​​Damià Calvet, ha manifestat que “el nostre objectiu és facilitar, agilitar i fer més sostenible el comerç entre Europa i Corea. Es tracta, en tots dos casos, d’economies molt potents que poden fer créixer els seus llaços. Àsia és el nostre mercat de referència i representa més del 50% de les exportacions i importacions que passen pel port de Barcelona i Corea. És un país referent en els productes tecnològics i d’alt valor afegit, un dels segments en els quals nosaltres també tenim una posició destacada”.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats