21
octubre
2015


Comparteix a les xarxes

  • El Govern català presentarà l’oferta pública d’habitatge i les ajudes a la rehabilitació
  • El projecte Parc de l’Alba ofereix 1,5 milions de m2 de sostre per a activitats econòmiques

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) i de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), participa un any més al saló immobiliari Barcelona Meeting Point, que arriba a la 19a edició. El Govern català hi presentarà l’oferta pública d’habitatge i les ajudes a la rehabilitació.

A mateix temps, INCASÒL, com a instrument de la Generalitat per dinamitzar l’economia del país, posa a disposició del territori i dels promotors assistents al Saló projectes estratègics com ara Ca n’Alemany, a Viladecans; Mas Blau, al Prat de Llobregat o Parc de l’Alba, a Cerdanyola del Vallès, tots ells pertanyents a la iniciativa Barcelona Catalonia.

Destaca especialment aquest darrer projecte, Parc de l’Alba, que ofereix noves oportunitats d’inversió, amb 1,5 milions de m2 de sostre disponibles per acollir diversitat d’activitats econòmiques, com ara industrials, comercials, logístiques o residencials. Es tracta d’un dels projectes estratègics de Catalunya i una de las plataformes científiques, tecnològiques i empresarials més avançades d’Europa, amb capacitat per crear 40.000 llots de treball altament qualificats. L’aposta i la inversió fetes pel Govern en aquest projecte han permès la construcció del Sincrotró Alba i la ubicació d’empreses com ara IBM, SILC, SENER i T-Systems. En aquest sentit, cal destacar la recent adquisició de 19.000m2 de sòl per part de la firma de moda Stradivarius, del grup Inditex, per fer-hi el seu nou centre de disseny.

La participació de la Generalitat de Catalunya en aquesta edició del Barcelona Meeting Point es completa amb l’oferta de sòl logístic que gestiona l’empresa pública Cimalsa.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades