17
juliol
2020


Comparteix a les xarxes

Des de Barcelona es coordinaran les activitats de gestió de la cadena de subministrament per a l’organització internacional i la regió d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

● El centre incorporarà enguany a 100 nous professionals, des d’enginyers de dades fins a gestors de projectes.

La multinacional farmacèutica Bayer ha escollit el Centre d’Excel·lència de Sant Joan Despí, a l’àrea metropolitana de Barcelona, per ubicar-hi el seu servei de gestió de la cadena de subministrament i logística. El projecte suposa la contractació de 100 empleats el 2020, després d’assumir noves competències per al seu servei global.

El centre de Barcelona serà el responsable de coordinar les activitats de gestió de la cadena de subministrament per a l’organització internacional i la regió d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica. Amb una plantilla de prop 600 persones en l’actualitat, els nous professionals contractats seran altament especialitzats, des d’enginyers de dades fins a gestors de projectes.

Aquest centre d’excel·lència, situat al municipi metropolità de Sant Joan Despí, va obrir les seves portes fa més de 20 anys per proveir serveis compartits per a l’organització global. A partir d’ara, doncs, inclourà també activitats de gestió de la cadena de subministrament i logística. La seva experiència en digitalització i optimització de processos servirà per harmonitzar-los, automatitzar-los i simplificar-los.

Fonts de la companyia alemanya han destacat que les instal·lacions de Sant Joan Despí són un referent per a Bayer a tot el món, i que la ubicació a Barcelona, el seu nombre d’universitats i l’accés a talent especialitzat i divers, la converteixen en un enclavament idoni per al creixement del seu hub d’excel·lència. Això els permet seguir contribuint des de Barcelona a tot el món en la transformació i digitalització de Bayer, i donar resposta a les necessitats de la població en els àmbits de la salut i l’alimentació.

Finalment, cal ressaltar que Bayer s’ha proposat reduir el seu impacte mediambiental i ser neutre en emissions de carboni de cara a 2030 i, en aquest sentit, Barcelona s’ha sumat a la mesura d’emprar exclusivament energies renovables a partir de gener de 2021.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades