03
agost
2022


Comparteix a les xarxes

El gran referent en el sector de la salut Bayer ha inaugurat un nou centre d’innovació oberta a Barcelona. Ho han batejat com Lifehub Barcelona i està situat en la seu de Bayer Ibèria, a Sant Joan Despí.

Aquest nou espai s’enfocarà a promoure i accelerar projectes innovadors en salut i nutrició. El centre preveu crear contactes entre startups, universitats, institucions tecnològiques i centres d’innovació i recerca, perquè puguin créixer, aprendre i evolucionar junts.
Bernardo Kanahuati, conseller delegat de Bayer Ibèria (Espanya i Portugal), va afirmar: “Treballar de manera conjunta amb l’ecosistema local és fonamental per a accelerar i delimitar la nostra activitat en àrees essencials com la salut i l’alimentació”.

El Bayer LifeHub és un espai de 600m2 dedicat a programes d’innovació en tres àrees específiques: el foment de la cultura d’innovació dins de l’organització, la connexió amb diferents entitats pertanyents a l’ecosistema d’innovació local i el foment de l’emprenedoria a través de la identificació, suport i desenvolupament d’empreses locals, startups i emprenedors.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

mipim barcelona catalonia

Noticies

Catalunya i Barcelona revaliden la seva primera posició en el rànquing europeu en estratègia de captació d’inversió estrangera

Noticies

Financial Times Group destaca a Catalunya i Barcelona com a líders a atreure inversió estrangera a Europa