08
agost
2022


Comparteix a les xarxes

Barcelona ja no serà únicament seu principal del Mobile World Congress (MWC) fins al 2030, sinó que ara mateix disposa d’una renovació automàtica de l’adjudicació d’aquest gran esdeveniment. Així ho van pactar la GSMA (patronal de la indústria de la telefonia mòbil, Fira de Barcelona, l’Estat, la Generalitat i els ajuntaments de Barcelona i de l’Hospitalet de Llobregat.

El contracte inclou que l’ampliació del recinte on se celebra el MWC ha d’estar acabada en 2026. Així mateix, la GSMA ha obtingut la garantia que els hotelers de la ciutat reservaran cada any unes 25.000 places hoteleres per als visitants d’aquest important esdeveniment a uns preus pactats prèviament. En la següent edició del MWC, hi ha una previsió d’atreure entre 70.000 i 80.000 assistents. Hoffman va avançar que l’última edició, aquest hivern passat –la primera després de la pandèmia–, va tenir un impacte d’uns 267 milions, 27 més dels previstos inicialment.

D’altra banda, el director general de la Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, va recordar que fins ara les administracions aportaven 15 milions l’any (cinc milions l’Estat, cinc la Generalitat i cinc l’Ajuntament de Barcelona) i que aquesta xifra, congelada des del 2012, s’actualitzarà a l’alça a partir del 2025 per conceptes com la inflació, fins a vuit milions l’any, de manera que l’aportació conjunta serà de 24 milions.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats