27
setembre
2022


Comparteix a les xarxes

Barcelona és considerada la millor “smart city” estrangera, segons el World Smart City Expo Korea. El reconeixement a Barcelona destaca el seu lideratge i la seva governança en projectes innovadors en diversos àmbits de transformació tecnològica.

L’episodi és un dels esdeveniments més importants de ciutats intel·ligents a la regió Àsia-Pacífic, ja que es reuneixen governs, empreses i experts en aquest àmbit.

La designació de ciutat intel·ligent ha coincidit amb una visita de la Delegació de Promoció Econòmica a la capital del país asiàtic amb la finalitat d’enfortir les relacions institucionals amb el país.

OBJECTIUS DEL VIATGE A LA CAPITAL ASIÀTICA

L’objectiu d’enfortir aquestes relacions és fomentar la col·laboració econòmica i la innovació, així com incentivar que els turistes visitin la ciutat comtal. La idea principal és que el mercat estratègic es vagi reobrint després de dos anys de restriccions sanitàries.

A més s’ha recuperat recentment la connexió internacional aèria directa entre la capital catalana i Seül, amb una programació de tres vols setmanals.

“Barcelona porta temps treballant per a posicionar-se com hub d’innovació digital del sud d’Europa i vol ser la capital de referència i porta d’entrada d’Àsia, per la qual cosa consolidar els llaços amb Corea, la desena economia del món i la més innovadora, és una prioritat per al posicionament de la ciutat”, ha exposat a l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

El port de Barcelona accelera per ser un centre de distribució de vehicles des de la Xina i l’Índia