27
setembre
2022


Comparteix a les xarxes

Barcelona és considerada la millor “smart city” estrangera, segons el World Smart City Expo Korea. El reconeixement a Barcelona destaca el seu lideratge i la seva governança en projectes innovadors en diversos àmbits de transformació tecnològica.

L’episodi és un dels esdeveniments més importants de ciutats intel·ligents a la regió Àsia-Pacífic, ja que es reuneixen governs, empreses i experts en aquest àmbit.

La designació de ciutat intel·ligent ha coincidit amb una visita de la Delegació de Promoció Econòmica a la capital del país asiàtic amb la finalitat d’enfortir les relacions institucionals amb el país.

OBJECTIUS DEL VIATGE A LA CAPITAL ASIÀTICA

L’objectiu d’enfortir aquestes relacions és fomentar la col·laboració econòmica i la innovació, així com incentivar que els turistes visitin la ciutat comtal. La idea principal és que el mercat estratègic es vagi reobrint després de dos anys de restriccions sanitàries.

A més s’ha recuperat recentment la connexió internacional aèria directa entre la capital catalana i Seül, amb una programació de tres vols setmanals.

“Barcelona porta temps treballant per a posicionar-se com hub d’innovació digital del sud d’Europa i vol ser la capital de referència i porta d’entrada d’Àsia, per la qual cosa consolidar els llaços amb Corea, la desena economia del món i la més innovadora, és una prioritat per al posicionament de la ciutat”, ha exposat a l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats