30
agost
2022


Comparteix a les xarxes

L’aerolínia SAUDIA converteix Barcelona en la tercera ciutat amb connexió directa entre l’Aràbia Saudita i Espanya. Les pioneres van ser Madrid i Màlaga. Al juliol es va estrenar la ruta entre Aràbia i la ciutat comtal amb els trajectes directes entre Jeddah-Barcelona i Riad-Barcelona, i després dels bons resultats obtinguts, han decidit mantenir la ruta.

Durant la temporada d’hivern, els vols directes es realitzaran amb una freqüència de dos vols setmanals de manera permanent. La gran demanda de vols que hi ha hagut, ha generat que la companyia aèria nacional saudita prengui aquesta decisió i d’aquesta manera demostrar també que el país pot ser una connexió entre Espanya i Àsia.

La directora de Màrqueting i Vendes de Saudi Arabian Airlines per a Espanya i Portugal, María González, va assegurar que Barcelona és un destí amb encant pel ciutadà saudita per diversos motius. Barcelona a part de ser una destinació en la qual es realitzen molts viatges de negocis, també té com a fortalesa la part d’oci i entreteniment.

La companyia va inaugurar el seu recorregut entre Aràbia i Màlaga fa més de deu anys. Ruta que es va reprendre aquest estiu 2022.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Novartis inverteix 63 milions d’euros a la seva fàbrica de Barcelona i la converteix en un centre europeu de producció d’antibiòtics

Danone tria Barcelona per al seu nou centre d’innovació i tecnologia

L’habitatge social per a persones grans s’incrementarà un 33% al gener del 2024