24
novembre
2021


Comparteix a les xarxes

L’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa s’han aliat amb diverses universitats catalanes per a impulsar una programa de 840.000 euros per a impulsar un programa de creació de start-ups.

Jaume Collboni, el primer tinent d’alcalde de Barcelona, ha presentat el novembre passat el programa Barcelona Deep Tech Node, per a impulsar la creació de startups científic-tecnològiques, amb l’aliança d’algunes de les principals universitats catalanes.

Aquesta aliança compta amb la participació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Pompeu Fabra (UPF), Universitat de Barcelona (UB) i Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

L’objectiu del Barcelona Deep Tech Node serà accelerar l’accés al mercat i promocionar la creació d’aquelles startups amb base científica i tecnològica. El programa comptarà amb una dotació pressupostària de 840.000 euros, d’aquesta inversió, 470.000 euros van a càrrec de l’Ajuntament, 300.000 de les universitats i 70.000 de diferents promotors.

Durant la presentació del projecte, Collboni ha destacat que “Amb aquesta iniciativa continuem apostant per una economia i unes startups més orientades cap al coneixement i la ciència que generin activitat econòmica de valor afegit, amb atracció de talent i impulsant l’arribada de noves inversions a Barcelona”.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona es prepara per a acollir més de 100 esdeveniments empresarials fins a final d’any

Noticies

Novartis inverteix 63 milions d’euros a la seva fàbrica de Barcelona i la converteix en un centre europeu de producció d’antibiòtics

Danone tria Barcelona per al seu nou centre d’innovació i tecnologia

L’habitatge social per a persones grans s’incrementarà un 33% al gener del 2024