03
gener
2023


Comparteix a les xarxes

L’objectiu de l’Ajuntament és consolidar la ciutat com a capital digital del sud d’Espanya. Segons, Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde, s’invertiran deu milions d’euros en sis fons de capital de risc privats a través d’un nou fons públic-privat, Barcelona Accelera.

 

Els sis seleccionats han de comprometre’s a invertir almenys tres vegades l’import compromès pel consistori, que en cap cas podrà ser la seva inversió inicial, ja que com a màxim la seva aportació representarà el 10%.

 

El consistori té com a objectiu recuperar el capital invertit en una dècada i impulsar les startups de la ciutat comtal.

 

L’elecció dels projectes es farà mitjançant un concurs, en el qual s’hauran de complir alguns requisits. Alguns d’aquests requisits són, tenir la seu en la capital catalana o en alguna localitat de l’àrea metropolitana i formar part d’algun dels sectors estratègics que formen part de l’agenda ‘Barcelona Green Deal”. A més, el consistori tindrà en compte per a una part de la inversió, empreses liderades per dones.

 

La iniciativa serà liderada per l’agència municipal de desenvolupament econòmic Barcelona Activa.

 

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Noticies

El port de Barcelona accelera per ser un centre de distribució de vehicles des de la Xina i l’Índia