18
juliol
2017


Comparteix a les xarxes

  • El nou espai compta amb 1.400 metres quadrats distribuïts en 20 mòduls
  • La inauguració coincideix amb el 30 aniversari de la creació de Barcelona Activa

Barcelona Activa va inaugurar el mes de juny passat una incubadora especialitzada en empreses d’alt impacte tecnològic a l’edifici MediaTIC i que acollirà una vintena de projectes. Fonts de l’Ajuntament de Barcelona han ressaltat que aquesta nova incubadora se centrarà en un àmbit que és estratègic per construir l’economia del futur, que ha de ser més plural per garantir que la revolució digital no deixi ningú enrere i per assegurar la sobirania tecnològica de la societat. L’edifici MediaTIC està situat al districte 22@Barcelona.

La incubadora, que permetrà a empreses estrangeres instal·lar-s’hi, serà una oportunitat per als projectes que es desenvolupin a Barcelona connectin amb altres d’àmbit internacional.  El nou espai, que compta amb 1.400 metres quadrats distribuïts en 20 mòduls d’entre 15 i 70 metres quadrats, espais comuns i una sala de formació, representa una oportunitat per a les empreses emergents que desenvolupen projectes intensius en l’ús de la tecnologia relacionats amb la Intel·ligència Artificial, l’Internet de les Coses, la robòtica, les tecnologies especials o la nanotecnologia.

La inauguració de la incubadora coincideix amb el 30 aniversari de la creació de Barcelona Activa, que en els seus inicis donava suport a cinc empreses i a dia d’avui ofereix els seus serveis a més de 200 empreses. Des de la seva creació, Barcelona Activa ha ajudat a més de 1.000 empreses a desenvolupar els seus projectes.

La nova incubadora que ha posat en marxa Barcelona Activa s’afegeix a la seva xarxa d’incubadores formada per la de Glòries, l’Almogàvers Business Factory i la ESA BIC Barcelona, a més del Parc Tecnològic de Nou Barris.

[20/07/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades