24
novembre
2021


Comparteix a les xarxes

L’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, al costat de les companyies Cervasa i Neinor, han creat l’operador publicoprivat d’habitatge assequible HMB.

Habitatge Metròpolis Barcelona és el nou projecte que ha presentat Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i presidenta de l’AMB, un operador publicoprivat amb el qual preveuen construir 4.500 habitatges assequibles en tota la metròpolis en un termini de vuit anys.

La inversió total consta de 600 milions d’euros, participant en un 50% el sector públic (25% AMB i 25% l’Ajuntament) i un 50% el sector privat mitjançant la societat NICRent Residencial, creada per les companyies Cervasa i Neinor.

Aquest gran projecte es desenvoluparà en quatre fases, la primera fase preveu començar a aixecar les primeres 640 habitatges en 3033-2023, amb un lloguer d’entre 400 i 750 euros/mes a Barcelona, Sant Boi, Montgat i Sant Adrià del Besòs.

Ada Colau, ha presumit d’“innovació en polítiques públiques per a atendre les necessitats de la població, amb una societat publicoprivada per a ampliar el parc de lloguer i que es garanteixi que serà protegit per sempre”

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona es prepara per a acollir més de 100 esdeveniments empresarials fins a final d’any

Noticies

Novartis inverteix 63 milions d’euros a la seva fàbrica de Barcelona i la converteix en un centre europeu de producció d’antibiòtics

Danone tria Barcelona per al seu nou centre d’innovació i tecnologia

L’habitatge social per a persones grans s’incrementarà un 33% al gener del 2024