20
setembre
2017


Comparteix a les xarxes

La Generalitat de Catalunya, a través d’Incasòl i l’Ajuntament de Barcelona, ​​renoven enguany a Expo Real 2017 el seu compromís per donar suport a models de desenvolupament més justos, més eficients i més sostenibles. La visió de Barcelona Catalonia és que el creixement econòmic ha d’anar acompanyat del desenvolupament del país, i que els projectes que combinen activitat econòmica amb respecte al medi ambient i tecnologies netes són prioritaris.

Amb aquest objectiu, Barcelona Catalonia està impulsant a l’àrea metropolitana de Barcelona projectes estratègics, ​​juntament amb projectes logístics clau al corredor mediterrani, dissenyats per convertir Catalunya en un punt d’entrada i sortida de mercaderies de l’Europa meridional i central.

Barcelona té una gran vocació internacional, oberta i cosmopolita, compromesa amb un model de creixement inclusiu, que genera riquesa i una economia diversificada. Aquests factors fan la ciutat molt atractiva per a la inversió estrangera i la captació de talent internacional.

Entre els projectes estratègics que Barcelona Catalonia exposarà a Expo Real destaquen el Parc de l’Alba, una avançada plataforma científica, tecnològica i emprenedora; el Pla Delta Llobregat, una destinació industrial ideal per al futur; el Pla Besòs, que crearà un hub metropolità en un corredor clau amb accés al mar Mediterrani; i l’àrea urbana del districte tecnològic 22@Barcelona, amb  activitats intensives en tecnologia o investigació.

Els models d’urbanisme de Barcelona i Catalunya es tractaran a l’Expo Seminar en una taula rodona on l’Ajuntament de Barcelona hi participarà per explicar el districte de la innovació 22@. Així mateix, dins l’Intelligent Urbanization Forum, a les Intelligent Urbanization Talks que tindran lloc al hall C1, sota el títol  “El significat de l’espai públic per a la planificació urbana”, Barcelona se centrarà en aquesta edició en el Campus Diagonal-Besòs, projecte que ha suposat la creació d’una nova centralitat metropolitana, i que vol ser un pol referent en la recerca i la docència i suposarà un impuls a la cohesió social i territorial d’aquesta àrea.

Com en anteriors edicions del certamen, Barcelona Catalonia comptarà amb la presència de diferents partners privats que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya.

Visiteu-nos a l’estand A2.330. Us hi esperem!

[20/09/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades