20
setembre
2017


Comparteix a les xarxes

La Generalitat de Catalunya, a través d’Incasòl i l’Ajuntament de Barcelona, ​​renoven enguany a Expo Real 2017 el seu compromís per donar suport a models de desenvolupament més justos, més eficients i més sostenibles. La visió de Barcelona Catalonia és que el creixement econòmic ha d’anar acompanyat del desenvolupament del país, i que els projectes que combinen activitat econòmica amb respecte al medi ambient i tecnologies netes són prioritaris.

Amb aquest objectiu, Barcelona Catalonia està impulsant a l’àrea metropolitana de Barcelona projectes estratègics, ​​juntament amb projectes logístics clau al corredor mediterrani, dissenyats per convertir Catalunya en un punt d’entrada i sortida de mercaderies de l’Europa meridional i central.

Barcelona té una gran vocació internacional, oberta i cosmopolita, compromesa amb un model de creixement inclusiu, que genera riquesa i una economia diversificada. Aquests factors fan la ciutat molt atractiva per a la inversió estrangera i la captació de talent internacional.

Entre els projectes estratègics que Barcelona Catalonia exposarà a Expo Real destaquen el Parc de l’Alba, una avançada plataforma científica, tecnològica i emprenedora; el Pla Delta Llobregat, una destinació industrial ideal per al futur; el Pla Besòs, que crearà un hub metropolità en un corredor clau amb accés al mar Mediterrani; i l’àrea urbana del districte tecnològic 22@Barcelona, amb  activitats intensives en tecnologia o investigació.

Els models d’urbanisme de Barcelona i Catalunya es tractaran a l’Expo Seminar en una taula rodona on l’Ajuntament de Barcelona hi participarà per explicar el districte de la innovació 22@. Així mateix, dins l’Intelligent Urbanization Forum, a les Intelligent Urbanization Talks que tindran lloc al hall C1, sota el títol  “El significat de l’espai públic per a la planificació urbana”, Barcelona se centrarà en aquesta edició en el Campus Diagonal-Besòs, projecte que ha suposat la creació d’una nova centralitat metropolitana, i que vol ser un pol referent en la recerca i la docència i suposarà un impuls a la cohesió social i territorial d’aquesta àrea.

Com en anteriors edicions del certamen, Barcelona Catalonia comptarà amb la presència de diferents partners privats que col·laboren en projectes urbanístics a Catalunya.

Visiteu-nos a l’estand A2.330. Us hi esperem!

[20/09/2017]

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats