27
maig
2015


Comparteix a les xarxes

  • S’hi presentaran les darreres novetats tecnològiques i solucions innovadores del sector
  • Barcelona ha esdevingut el centre logístic més important del Mediterrani

Barcelona es col·locarà a l’aparador internacional del sector logístic amb la celebració de dos esdeveniments internacionals d’aquest àmbit. D’una banda, els dies 9 i 10 de juny acull la 17a edició del Saló Internacional de la Logística (SIL), mentre que del 15 al 17 de juny se celebra la segona edició de l’European Supply Chain & Logistic Summit (SCL).

El SIL congregarà a la capital catalana a inversors i compradors de tota la cadena logística, i en el certamen s’hi presentaran les últimes novetats tecnològiques del sector. També inclou el Fòrum Mediterrani de Logística i Transport, que reunirà a líders empresarials i representants dels principals ports del món i de transportistes, navilieres, operadors ferroviaris i altres actors del sector logístic.

D’altra banda, entre el 15 i el 17 de juny, Barcelona acull l’SLC, que reunirà prop de 400 alts directius d’empreses líders en aquest àmbit. Durant tres dies, s’hi podran conèixer casos d’èxit d’empreses com ara HP, Nestlé o Samsung, i solucions innovadores aplicades per Ikea o Amber Road. Els visitants també podran assistir a conferències i debats entre experts internacionals del sector. Sota el paraigües BARCELONA CATALONIA, el Port de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya participaran de forma conjunta en aquest esdeveniment.

Barcelona, centre logístic clau al Mediterrani
Barcelona ha esdevingut el centre logístic més important del Mediterrani gràcies a la seva posició estratègica i a les seves infraestructures. En aquest sentit, val a dir que el sector representa el 3% del PIB de Catalunya, amb 60.194 milions d’euros en béns exportats durant el 2014 i més de 174.000 llocs de feina qualificats.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades