04
maig
2022


Comparteix a les xarxes

Font imatge: Wallbox

 

Wallbox, el fabricant espanyol de solucions de recàrrega per a cotxes elèctrics, ha inaugurat aquest mes d’abril la seva tercera fàbrica de carregadors en el món, que se situarà a Barcelona. Aquesta serà la primera de les dues que posarà en marxa enguany al costat de la d’Arlington, Texas, que preveu inaugurar-la al setembre.

L’empresa ha invertit nou milions d’euros en aquesta nova planta de la Zona Franca de Barcelona, en la qual actualment ja treballen 203 empleats, i produeix a un ritme de 1.200 carregadors diaris, encara que preveu aconseguir el milió d’unitats anuals i donar treball a 520 persones, quan operin al màxim de la seva capacitat per a 2025.

L’esdeveniment d’inauguració de la nova planta va comptar amb la presència de la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto; el president de la Generalitat, Pere Aragonés; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; i el conseller delegat d’Iberdrola, Sánchez Galán, companyia que va ajudar al desenvolupament d’aquest unicorn sent el seu primer inversor.

“Wallbox és un dels nostres unicorns, una de les nostres start ups amb major projecció internacional. Un èxit que es deu a la seva aposta decisiva pel talent i per les capacitats nacionals. Espanya és un país atractiu per a la inversió, volem molts més Wallbox”, va declarar Reyes Maroto, la ministra d’Indústria, durant l’esdeveniment.

Durant l’esdeveniment, Enric Asunción, conseller delegat i cofundador de Wallbox, ha repassat la trajectòria de l’empresa, destacant que “Ja no som una start up, ja ens hem fet majors”. La companyia va néixer en 2015, i en tot just set anys, ha passat d’un sol carregador, en 2015, a més d’un milió segons les estimacions per a enguany.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades