30
agost
2022


Comparteix a les xarxes

ACTUALITAT

Es celebrarà la II Convenció Turespaña, organitzada per l’Institut de Turisme d’Espanya juntament amb Turisme de Barcelona. Les dates de l’esdeveniment seran entre els dies 3 i 5 d’octubre en la capital cosmopolita de Catalunya.

El cost d’aquest esdeveniment serà d’uns 987.965 euros, capital que aportaran entre l’Institut de Turisme i l’Ajuntament de Barcelona. El primer aportarà un màxim de 600.765 euros i el segon la quantitat restant.

La ciutat comtal ha estat triada, per l’Institut de Turisme, com a seu per a dur a terme l’esdeveniment, ja que és considerada una de les ciutats ‘més sòlides’ i amb major projecció durant els següents anys.

La idea principal de la convenció és crear una xarxa de networking entre els gestors de destinacions turístiques espanyoles, amb l’objectiu d’intercanviar idees i bones pràctiques. Per primera vegada, durant la segona edició de l’esdeveniment es permetrà que participin professionals del sector privat.

PROGRAMA DE L’ESDEVENIMENT
L’esdeveniment es podrà viure de dues maneres, tant de manera en línia com de manera presencial. La convenció estarà dividida en tres blocs. Es podrà gaudir de les sessions de debats, els breakouts temàtics i finalment, sessions bilaterals dels Consellers de Turisme amb les destinacions turístiques.

LA PRIMERA EDICIÓ DE LA CONVENCIÓ
La primera vegada que es va celebrar l’esdeveniment va ser l’any 2021, i va tenir lloc a Sevilla. Un any difícil, en plena recuperació del Covid-19. Es va realitzar sota l’eslògan de ‘El futur és avui: destins espanyols cridant al viatger sostenible’. La celebració va tenir com a objectius principals la digitalització i la sostenibilitat en el sector.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats