22
abril
2024


Comparteix a les xarxes

The District torna a Barcelona amb el seu esdeveniment dedicat al sector immobiliari del 25 al 27 de setembre a La Fira, esperant més de 12.000 professionals del sector. Sota el lema “Elevate Your Business. Accelerate Your Deals”, es centrarà en les oportunitats de negoci que emergeixen en l’actual cicle econòmic.

Més de 300 empreses exhibiran projectes en cerca d’inversió i oferiran serveis per facilitar les transaccions. A més, es durà a terme The District World Summit 2024, un congrés europeu que reunirà més de 400 experts per discutir els reptes del sector immobiliari.

Com a novetat, es presentarà un fòrum dedicat a les infraestructures del sector immobiliari i s’explorarà la macro tendència del flex com a solució a la manca d’habitatge assequible.

The District es posiciona com un esdeveniment clau per al sector immobiliari, proporcionant una plataforma única per a l’intercanvi d’idees, el networking i l’exploració d’oportunitats d’inversió.

Amb un enfocament en la innovació i les tendències emergents, The District 2024 promet ser un esdeveniment imprescindible per a tots els interessats en el món del sector immobiliari.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades