30
juny
2022


Comparteix a les xarxes

Tot aquest treball mà a mà deriva a una aliança entre Tech Barcelona i el grup immobiliari Núñez i Navarro (Nin) per a promoure “hubs” tecnològics. Aquesta aliança no preveu traduir-se en projectes a un termini immediat, ja que la base d’aquesta aliança es basa en una mateixa visió estratègica i un mateix interès per recuperar espais estratègics a Barcelona i poder convertir-los en vectors que impulsin la transformació digital de la ciutat. Les dues entitats volen enfocar els projectes amb un horitzó de llarg termini.

Es preveu una ocupació d’uns 500 treballadors, entre empreses petites que busquin un “coworking”, signatures una mica més grans que instal·lin allá les seves oficines i fins i tot hospitals. Entre els primers usuaris d’aquest nou centre trobem noms com la Vall d’Hebron o l’Hospital de Bellvitge. Encara mancant més de 5 mesos per a la seva obertura, ja tenen adjudicat un 20% de l’espai disponible i compten amb una llista d’espera per a anar acceptant les sol·licituds.

Miguel Vicente i Miquel Martí, president i conseller delegat del Tech Barcelona, han dit les següents declaracions sobre aquest nou Pier <>, ha dit el primer. , afegia, va puntualitzar el conseller.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades

Barcelona as an epicenter of science and innovation

Noticies

Barcelona com a epicentre de ciència i innovació amb la creació del Barcelona Science Innovation District

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d'un centre logístic

Noticies

Mountpark expandeix la seva presència a Espanya adquirint terreny per a la construcció d’un centre logístic

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana

Noticies

Talus Real Estate consolida la seva presència en la logística catalana amb una adquisició de 47.000 metres quadrats