04
abril
2023


Comparteix a les xarxes

Tech Barcelona i la Generalitat de Catalunya han presentat Pier07, un nou hub d’innovació empresarial en l’àmbit de les ciències de la vida i la salut.

La iniciativa ha sigut recolzada per ACCIÓ-Catalunya Trade & Investment, que ha destinat 125.000 € a la promoció del projecte. La seu, ubicada en Via Laietana de Barcelona, ha sigut inaugurada pel conseller de Sanitat, Manel Balcells, el secretari d’Empresa i Competitivitat i director general d’ACCIÓ-Catalunya Trade & Investment, Albert Castellanos, el president de Tech Barcelona, Miguel Vicente, el conseller delegat de l’entitat, Miquel Martí. 

El hub d’innovació empresarial Pier07 està destinat a impulsar la innovació en l’àmbit de la salut i les ciències de la vida, i es converteix en un espai clau pel desenvolupament de projectes en aquests sectors en la ciutat de Barcelona. 

Durant la inauguració de Pier07, el president de Tech Barcelona, Miguel Vicente, ha assenyalat que “aquest espai representa una oportunitat única per la creació i consolidació d’empreses en el sector de la salut, així com per fomentar la col·laboració i la innovació entre els diferents agents de l’ecosistema”. A més a més, ha destacat que, “des de Tech Barcelona estem compromesos amb la promoció de l’emprenedoria i el creixement empresarial, i Pier07 és un exemple d’això”.

El secretari d’Empresa i Competitivitat i director general d’ACCIÓ-Catalunya Trade & Investement, Albert Castellanos, també ha ressaltat la importància d’aquest nou hub, afirmant que “Pier07 és un referent en el sector de les ciències de la vida i la salut, i la seva tipologia ha demostrat ser molt efectiva per accelerar el desenvolupament empresarial en aquest àmbit”. Així mateix, ha destacat la contribució d’aquest projecte suposa per consolidar i projectar Barcelona com una ciutat innovadora i dinàmica.

Per la seva part, el ministre de Sanitat, Manel Balcells, ha subratllat la rellevància de disposar d’un espai com Pier07, que permeti posar en pràctica els avenços tecnològics amb l’àmbit de la salut i millorar la qualitat de vida de les persones. “El sector de Health & Life Sciences és un pilar fonamental de la nostra economia, i amb iniciatives com aquesta podem continuar impulsant el seu creixement i el seu impacte positiu en la societat”, ha afirmat.

Comparteix a les xarxes

Notícies relacionades